perjantai 29. huhtikuuta 2011

Viimeiset päivät

Tänään pitäisi pistää viimeinen annos Menopuria. Näillä näkymin elämäni viimeinen! Se on sitten lopullisesti ohi. En jaksa enää yhtäkään hoitoa, jos nämä tulokset pysyvät siinä, että siirretyt alkiot ovat luokkaa 4 (eli ei pakastuskelpoista ja suoraan roskiin ne joita ei siirretä). Me olemme kahden IVF-hoidon seurauksena saaneet 15 munasolua ---> 9 alkiota, kaikki luokkaa 4 tai 5 (viitoset ovat suoraan roskiin meneviä, ei edes siirretä)


Huomenna olisi sitten puolestaan viimeinen Pregnyl. Seitsemättä kertaa elämässäni. Sitäkään en todennäköisesti tule itseeni enää koskaan pistämään. Johan tässä on ihan tarpeeksi näitä hoitoja tahkottu ja piikkejä pieneen vatsamakkaraani pistetty.

Maanantaina sitten tosiaan The Punktio, kolmas puolen vuoden sisään.


- Sadeina -

7 kommenttia:

  1. Toivon niin kovasti että tämä IVF tuo teille onnen, paljon paljon onnea matkaan!!!

    VastaaPoista
  2. Olen jo niin monta kertaa alkanut kirjoittaa sinulle, mutta pelkään pahoittavani mielesi. Nyt kuitenkin kirjoitan, koska haluan sanoa, että olet ollut joka päivä mielessäni. Sanat eivät riitä kertomaan kuinka paljon toivon teille onnistumista. Matkanne tuntuu niin kohtuuttoman raskaalta ja sanat ei riitä kertomaan kuinka paljon puolestanne toivon.
    <3

    VastaaPoista
  3. Sormet ja varpaat pystyssä täällä jotta nyt onnistaa :)
    Onnea matkaan kilotolkulla!!!!

    VastaaPoista
  4. Tuhannesti onnea huomiselle ja siitä eteenpäin!

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä punktioon!!! Kaikki sormet ja varpaat pystyssä täällä! <3 <3

    VastaaPoista
  6. Onnea matkaan punktioon! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihan hirmuisesti teille kaikille! Olette ihania!

    Ja Shayna kulta.. kiitos myös sinulle! Haluaisin että pysyt matkassani vielä mukana. Niin kovasti minä ainakin sinun matkaasi olen halukas vielä ja siis edelleen seuraamaan... ja aionkin seurata ♥

    VastaaPoista