sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

3.4.2010 Hääpäivä

Tasan vuosi sitten. Olin juuri sanonut TAHDON elämäni miehelle, suurimmalle rakkaudelleni, Mileolle. Elin vielä hetkessä, jolloin en tiennyt tämän maailman kamaluudesta yhtään mitään. Luulin tietäväni, mutta en tiennyt!

Tahtoisin tavallaan takaisin siihen hetkeen, siihen aikaan. Kärsimme jo silloin lapsettomuudesta, mutta emme todellakaan tajunneet ja tienneet vielä sitä tuskaa, paskaa, helvettiä, kamaluutta, pohjatonta surua, katkeruutta, mitä se (voi) aiheuttaa.

Tästä päivästä eteenpäin tulee käynnistymään "Kauhujen vuosi", päiviä, joita en tahtoisi elää uudelleen. Päiviä, joiden aikana olen kokenut kaikkia noita edellämainitsemiani tunteita (+paljon mainitsemattomiakin), tunteita joita en tahtoisi enää kokea.

Mutta onneksi.... Onneksi vierelläni on kulkenut Elämäni Rakkaus ♥, hän on pitänyt minut pinnalla. Ja hänen vuokseen ja hänen avullaan jaksan vielä yrittää. Ainakin vielä kerran! Onneksi hänkin sanoi maailman kauneimman sanan, TAHDON!


- Sadeina -

3 kommenttia:

  1. Hyvää ekaa hääpäivää!! Olkoon edessänne vielä mooonta onnellista vuotta edessä! Toivon niin, että ne ne vuodet sisältävät yhteisen lapsen ja tämä tuska on taaksejäänyttä! ♥♥

    Sofi

    VastaaPoista
  2. Onnea teille molemmille! Olen yrittänyt löytää oikeista sanoja tuon teidän ultrakäynnin johdosta, mutta kaikki on tuntunut vääriltä. Olen ihan kamalan pahoillani, tuntuu hirveältä! Toivottavasti jaksatte jatkaa tätä taivalta ja onneksi teillä on toisenne!

    VastaaPoista