sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Lumiukko

Mielikuvissani rakennan takapihallemme lumiukon. Valkoisesta lumesta. vai käyttäisinkö hitusen keltaistakin? Puen sille vihreät vaatteet päälle. olenko muuten koskaan kertonut, että lääkärimme käyttää usein vihreää asustetta työssään? Hymyilen kun se sulaa hitusen joka ikisen kuuman aallon tullessa. vai nauraisinko jopa hiukan? Hymyilen kun näen sen toivovan, jotain helpotusta oloonsa ennen kevään tuloa. Apua! Sehän saattaa vaikka romahtaa lopullisesti! Samassa lintu paskantaa sille päähän mutta mitäpä tuosta, paskaa niskaa tässä sataa kokoajan itse kullekin!

Jos tämä ajatusleikki yhtään helpottaa minua jaksamaan sen ”ylimääräisen” kolme viikkoa, niin kyllä, minä jatkan tätä lapsellisuutta juuri niin kauan! Ja kyllä, minä lupaan lopettaa tämän siinä vaiheessa, kun saan meidän 107 neliöisen rivitaloasunnon keittiössä iskettyä itseeni ensimmäisen teräväkärkisen hormonia sisältävän ruiskeen! Mutta siihen saakka meininki on "watch out" lääkärit ja koko klinikka!

Ja mielenterveyshoitajan mielestä olen liian terve terapiaan! Näkisipä vaan tämän!


- Sadeina -

3 kommenttia:

  1. Terapia kuuluu kaikille, ei siihen hulluutta vaadita. Kuulostaa vähintäänkin ammattitaidottoman kommentilta? Mitä jos etsisit jonkun toisen terapeutin?
    Kuulostat kyllä täysin tervejärkiseltä, tekee hyvää laskea höyryjä pois välillä ilman turhaa kaunistelua..:)
    Jaksamista rankkaan vaiheeseen!

    VastaaPoista
  2. Hymyilytti sun kirjoitus lääkäristä :) Niin tuttuja tunteita, ja välillä toi ihan varmana auttaa, ( jos mikään nyt voi auttaa ), mutta ainakin saa purkaa paineita... eli eikun rakentamaan lumiukko!! :)

    Jaksuja ihana! <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos anonyymi ja Sera. Täytyy kyllä myöntää ja sanoa että tämä lumiukon tekele auttoi kummasti!! Ihanaa kun saa olla kaunistelematta omia tuntemuksiaan!

    Ja anonyymi: Mä käyn vielä tässä lääkärin juttusilla.. katsellaan mitä siellä hän on mieltä tilanteestani.

    VastaaPoista