tiistai 26. huhtikuuta 2011

Ultra

Pääsiäinen meni mukavasti. Ollaan oltu viime torstaista saakka reissussa ja tänään palattiin takaisin kotiin. Piikitykset aloitin viime viikon keskiviikkona ja tänään olikin sitten ensimmäinen seurantaultra. Ultrassa näytti hyvältä. Molemminpuolin oli tulossa hyvin rakkuloita. Annosta pienennettiin nyt loppua kohden ja sillä määrällä on kaikki loput pistelyt, perjantaina viimeinen. Lauantaina sitten Pregnyl (irroituspiikki) ja ensi viikon maanantaina The Punktio. Perjantain ultra jää välistä, sitä ei lääkärin mukaan tarvita. Siellä oli niin paljon niitä sopivan kokoisia rakkuloita tällä hetkellä, että ne ovat valmiita maanantaina ja niiden mukaan mennään. Perjantain ultralla ei olisi juuri mitään merkitystä. Saatettaisiin nähdä onko muut munikset kirineet kasvuun mukaan, mutta sepä jää nähtäväksi sitten punktioon, että mikä tulee olemaan lopullinen saalis.

Olo on ollut hiukan tukala. Pienestäkin liikkumisesta tulee alavatsa kipeäksi. Aivan erilailla kuin ensimmäisessä pitkässä IVF:ssä. Ensimmäisessä hoidossa minulla olikin tässä vaiheessa vain yksi 13mm kokoinen rakkula ja muita pienempiä, kun taas tällä hetkellä mulla on siellä jo kasvamassa toistakymmentä 13mm rakkulaa + iso kasa hiukan pienempiä! Saa nähdä mikä olo on viikonloppuna ja mikä tulos on sitten ensi maanantaina. Yhtä jännittämistä tää aina on! HUI!


- Sadeina -

6 kommenttia:

  1. Voi nyt kuulostaa hyvältä, ihanaa!! Tsemppiä Sadeina tähän viikkoon :)

    VastaaPoista
  2. Voi, kun hyviä uutisia ultrasta! Toivon niin teille onnistunutta lopputulosta!!♥
    Sofi

    VastaaPoista
  3. Lähetän hirmusti onnea tähän hoitokiertoon! Voi kun nyt kaikki menisi hyvin, kuulostaa ainakin tosi lupaavalta.

    VastaaPoista
  4. Voi miten hyvältä nyt kuulostaa!voi kumpa tämä nyt olisi se viimeinen kerta ja hyvin tuloksin <3 Peukut pystyssä täällä toivon ja odotan ;)

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa hyvältä minustakin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  6. todella hyvältä kuulostaa nyt! Täälläkin peukut pystyssä <3 Ellu

    VastaaPoista