keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Meorum Finis Amorum

Aloitin edellisen kirjoitukseni toteamalla, että päivä on ollut huono. No sitä se oli ja huolella olikin mutta sen jälkeen tuli käänne parempaan. Viikonloppuna oli hääpäivämme ja eilen oli Sadeinan synttärit. Mukavia juttuja harmaan arjen keskelle. Vaimoni on silminnähden piristynyt viime viikon romahduksesta ja se on ollut minulle tosi suuri helpotus ja ilo.

Hääpäivänä kirjoitimme molemmat ajatuksiamme sellaiseen kirjaan, joka oli häissämme vieraskirjana ja johon olemme sitten viimeksi puoli vuotta sitten kirjoittaneet ajatuksiamme suhteestamme, elämästämme, toisistamme ja edellisen puolen vuoden tapahtumista. Molemmat kirjoittivat omat ajatuksensa paperille ennen kuin sai lukea, mitä toinen on kirjoittanut. Minua huvitti suuresti, kuinka samanlaiset ajatukset meillä oli ja kuinka samat asiat molemmilla nousivat päällimmäisenä mieleen kuluneelta puolelta vuodelta.

Olen monesti miettinyt, kuinka nämä lapsettomuushoidot vaikuttavat parisuhteeseen. Meillä ne ainakin ovat mielestäni vahvistaneet suhdetta entisestään. Edellsiten kolmen vuoden aikana olemme yhedssä kokeneet niin paljon asioita ja niin laajan tunneskaalan, että ei sellaisesta kukaan yksin selviäisi eikä niitä mitenkään voisi yksin käsitella ja jäsentää. En ainakaan minä voisi. Käy näissä hoidoissa miten hyvänsä, niin me pariskuntana ja perheenä selviämme niistä voittajina.


- Mileo -

1 kommentti:

  1. Hyvin kiteytetty "voittajina". Olette aina olleet silmissäni ihana pari! Kävi kuinka kävi, olette sitä varmasti edelleen!

    -Minizu-

    VastaaPoista