maanantai 2. toukokuuta 2011

Punktio

Lyhyesti ja ytimekkäästi

Miehen laskujen mukaan minulta puhkottiin n.34 rakkulaa. Niistä saatiin 15 munasolua! Kypsyydestä ei vielä tietoa.

Jännäys kestää keskiviikon siirtoon saakka. Väliaikatietoja hedelmöittyneiden määrästä/solujen kypsyydestä ei ole huomenna luvassa. (uusi käytäntö klinikalla) Liikaa en uskalla toivoa vaikka hyvä määrä saatiinkiin soluja. Meillä kun aina saadut solut ovat auttamatta olleet huonolaatuisia niin... mitäpä tähän enää lisäämään.

Sen verran ennen lepäämään lähtöä haluan vielä tässä todeta. Olen todella otettu ja iloinen vertaistuesta ja tsempeistä joita olemme saaneet. Kaikilta teiltä saaduista, riippumatta siitä missä elämäntilanteessa minua/meitä tsempanneen oma elämä on! Te kaikki olette minulle todella tärkeitä ja arvostan teitä jokaikistä! Kiitos teille kaikille!


- Sadeina -

5 kommenttia:

  1. Voi miten ihanaa,että noin monta solua saitte<3 Mä niin toivon,että siellä nyt teidän muru on,joka sit sinnittelee syliin asti!!!Voimia ja jaksuja ja lisää hyviä uutisia odotellaan <3

    VastaaPoista
  2. Hieno saalis! Nyt vaan pitää pitää peukut pystyssä, että tällä kertaa ovat paremman laatuisia. Hurja määrä rakkuloita sinulla ollut. Toivottavasti olo on kuitenkin hyvä isosta rakkulamäärästä huolimatta. Muista juoda paljon :).

    VastaaPoista
  3. Huikea määrä rakkuloita tosiaan. Pakko kysyä, että miltä vatsa tuntuu nyt punktion jäljiltä? Meidän ensimmäisen IVF/ICSIn hormonistimulaatio meni ihan pieleen liiallisen maltillisuuden vuoksi, ja seuraavalla kierroksella olisi tarkoitus lisätä paukkuja reilusti, enkä voi olla miettimättä, miltä ison munasolumäärän hautominen/luovuttaminen mahtaa oikein tuntua.

    Sydämestäni toivon, että tällä kierroksella kaikki menee teillä hyvin!

    VastaaPoista
  4. Eileithyia: Vatsa tuntuu punktion jäljiltä tällä hetkellä olevan ihan ok. Välillä jomottelee hiukan enemmän ja välillä ei tunnu ollenkaan. Yritän mahdollisimman paljon kyllä levätä (olen huomannut että jomottelu alkaa samantien rasituksesta) ja vesipullo on kokoajan seuranani! Hirmuisen SUURTA kipua tai muutakaan ei kuitenkaan ainakaan vielä tähän mennessä ole tullut johtuen isosta rakkulamäärästä. Eli voin suositella :)

    VastaaPoista
  5. Sydämmiä, paljon sydämmiä ♥ Voi kuinka toivon teille parasta! Voimia ja Hali ♥ -nunuska-

    VastaaPoista