keskiviikko 4. toukokuuta 2011

10/10 ja 4+

Soittelin eilen klinikalle ja kyselin hedelmöittymistuloksia. Sanottiin että 9 oli hedelmöittynyt ja että kypsiä munasoluja oli ollut 10. Tänään niitä hedelmöittyneita oli kuitenkin 10 eli se yksi oli vain pikkuisen hitaanpuoleinen yksilö. Eli hedelmöittymistulos oli 100%. Tämä hitaasti starttaava yksilö oli sitten mennyt jakaantumisessa jopa muutaman nopeammin lähteneen edelle ja sepä päätyi pakkaseen neljän muun alkion kanssa.

Kieltämättä tuntui mukavalta, kun lääkäri sanoi, että tällä kertaa saatiin alkioita pakkaseenkin. Olin vieläpä ottanut klinikalle mukaan huomenlahjaksi saamani hienon kynän ( se on minun "tärkeiden asioiden kynä" ) siltä varalta että saamme allekirjoittaa pakastussopimuksen.

Alkioiden laatu tosin oli sitä tuttua nelosta, paitsi että kolme alkiota sai luokituksen 4+, joka on lääkärin mukaan hyvä, itse asiassa melkein TOP. En sitten tiedä, miten tuohon lääkärin mielipiteeseen nyt pitäisi suhtautua.Ajattelenko samoin kuin jos lapsi tulisi koulusta kotin 4+ koearvosanan kanssa väittäen sen olevan melkein kymppi. No en ajattele. Mie tykkään olla positiivnen ja jos 4+ on lääkärin mielestä hyvä niin on se sitten hyvä minunkin mielestä. Melkein TOP.

Sellaisia 4+ alkoita tuoresiirrettiin kaksi ja yksi sellainen meni pakkaseen neljän tavallisen nelosen kanssa samaan olkeen.

Nyt sitten odotellaan.

Meillä on kotona tietokonepöydässä sellainen fläppitaulu, johon voi kirjoitella kaikenlaista. 5V tyttömme oli jokin aika sitten kirjoittanut tauluun, että "tahton vauvan". Eilen kun hain tytön päiväkodista, hän kertoi keksineensä, miten meille se pikkusisko saadaan. Hänen ratkaisu oli sellainen, että hänen pitää ensin saada taikasauva, jolla sitten voi muuttaa babyborn-nuken oikeaksi vauvaksi. Illalla sitten huomasin, että fläppitaululla oleva kirjoitus oli muuttunut muotoon "tahton taikasauvan". Konstit on monet.


- Mileo -

3 kommenttia:

  1. Hih, on se niin mainio tuo teideän pikku neiti! Oikea piristys pakkaus :D
    Onneksi teillä on hänet! <3
    Edelleen toivon teille kovasti onnea nyt tähän hetkeen ja tuleviin päiviin!

    Minizu

    VastaaPoista
  2. ..voi miten ihana tyttö teillä :)

    Voimia Mileo!

    VastaaPoista
  3. Huh onpa hyvä hedelmöittymisprosentti! Hienoa, että pakkaseenkin saatiin huurunokkia. Meidän vauvelimme oli muistaakseni samaa luokkaa ja siitä se vain kaikesta huolimatta lähti :) Jaksamista piinapäiviin teille molemmille!

    VastaaPoista