lauantai 14. toukokuuta 2011

?/3

Klinikan antama virallinen testipäivä on vasta ensi viikon perjantaina 20.5. Aina ennen klinikalta annettu päivä on ollut useita päiviä aikaisemmin. (ovat kai tässäkin asiassa muuttaneet käytäntöjään sitten edellisen kerran). "Vanhan" kaavan mukaan testipäiväksi olisi tullut minulle tiistai 17.5. Jolloin on 2 viikkoa 1 päivä punktiosta ja 1 päivä vajaa 2 viikkoa siirrosta. Jos silloin testi näyttää negatiivista, niin aion lopettaa nuo pillupallerot! Lugesteronin käyttö kun on jotain todella epämiellyttävää! En odottele tällä kertaa viralliseen testipäivään saakka! Itseasiassa lääkärin antama resepti ei muuten edes riitä tuohon asti!

Todennäköisesti otan hiukan varaslähtöä jo huomenna pp11, kun ei ole töihin lähtöä. Saamme rauhassa sulatella tulosta! Tottakai sitten varmistan tulosta vielä myöhemmin, mutta huomenna voisi jo vilkaista miltä näyttää.

Olisihan se aikamoinen pommiviikonloppu, jos Suomi veisi euroviisujen voiton.. voittaisi MM-jääkiekon kultaa, ja ME tekisimme positiivisen raskaustestin!! Saa nähdä montako näistä kolmesta tapahtuu?


- Sadeina -

6 kommenttia:

 1. Pidetään peukkuja kaikille kolmelle! Mutta mielessäni ja sydämessäni viimeinen on tärkein. <3

  Minizu

  VastaaPoista
 2. Tsempitetään ensisijaisesti sille raskausplussalle! Meidän klinikalta sanottiin, että lugeja käyttäessä testata saa tasan kaksi viikkoa siirrosta. (Se jäi epäselväksi miten ne luget siihen asiaan vaikuttaa. Ja toki testailla voi aiemminkin, mutta tulos on heidän mukaansa varma vasta tuolloin). Voisitko pyytää lugesteroneista puhelinreseptin omaan apteekkiisi? Itsellä oli ainakin se tunne, etten uskaltaisi lopettaa yhtään etuajassa, varmuuden vuoksi. Toki teet niin kuin parhaaksi näet. :)

  VastaaPoista
 3. HEI!
  Itselläni plussa näkyi vasta juuri tuona virallisen testauspäivän aamuna. Olin toki jo tehnyt parina aamuna testin etukäteen ja kärsinyt valmiiksi epäonnistumisesta... Testiaamuna viiva oli vielä melko haalea joten ajattelin että on yrittänyt vaan kiinnittyä... tein testin sitten siitä 2 päivän päästä uudelleen kun menkat eivät alkaneet vaikka koko ajan oli sellaiset tuntemukset. Virallisesta testauspäivästä 2 päivän päästä näkyikin heti kaksi vahvaa viivaa ja voi sitä riemua. Nyt mennään jo rv 32.
  Toivotaan että huominen tuo sinulle plussan mutta jos ei niin muista että on syynsä tuolle viralliselle testauspäivälle....
  Tsemppiä!
  ICSI vauvan odottaja :)

  VastaaPoista
 4. En ole suuremmin kiinnostunut jääkiekosta ja euroviisutkin on aika se ja sama, mutta sanotaa niin että ainakin muistat tasan tarkkaan lopun elämääsi koska sen plussatestin teit! Joten sanotaan että ainakin se plussatesti ja toinen noista olisi bonus tarinan kannalta!

  VastaaPoista
 5. Jos minä saisin toivoa kolmesta yhden, niin ei tarvitsisi sekuntiakaan miettiä, teille plussa ♥ Toivon toivon toivon niin... sanat ei riitä kertomaan ♥

  VastaaPoista