maanantai 18. huhtikuuta 2011

Soitto klinikalta

Mulle oli tänään soitettu klinikalta.. Ajattelin heti että ei kai vain mulle ole annettu jotain virheellisiä neuvoja, joita nyt aletaan korjaamaan.. Keskiviikkona pitäisi aloittaa Menopurin pistely ja pelkäsin jo, että käsky käy taas etten saakaan vielä aloittaa!!! Jos näin olisi ollut, olisin ajanut samantien Ouluun ja loppu olisikin sitten ollut korkeimman kädessä! Onneksi soitto koski ensi viikon tiistain seurantaultraa. Kellonaikaa ja lääkäriä jouduttiin muuttamaan. Keskustelin samaisella soitolla myös hoitajan kanssa olotilasta. Kerroin että eihän tässä ole tosiaan kokonaisia öitä tullut nukuttua herran aikaan.. Kuumat aallot ovat olleet aivan kamala riesa tässä pitkän pitkässä lamautuksessa (mun ekassa IVF:ssä, jossa oli sumuilla "normaalimittainen" oman hormonitoiminnan alasajo, ei tällaista ollut).

Suprecurin sumuttelut aloitin tänään, koska toisen Procren-piikin vaikutus päättyi eilen. Sumuja sitten pitäisi käyttää sinne melkein punktioon saakka. Täytyy sanoa, että kyllä tuo Procrenin pistäminen on ollut täysin vaivattomampaa. Yksi pistos ja se on siinä kuukaudeksi. Sumuja mun pitää muistaa se neljä kertaa vuorokaudessa suihkauttaa.

Ja tosiaan.. Piikitykset alkaisivat sitten keskiviikkona (ellei tule vielä jotain yllättävää muutosta!). Voi että mä toivon niiden tuovan helpotusta tähän mun oloon! Ja kyllähän ne mitä todennäköisimmin tuovatkin!

Hoitajan sanoin... Piikitysten myötä jäädään vaan toivomaan munarikasta pääsiäistä ja pääsiäisen jälkeistä aikaa!


- Sadeina -

2 kommenttia:

  1. Huh, olet sinä kyllä ollut aikamoinen sissi, kun olet jaksanut tämän pitkän lamautuksen vielä inhottavalla pettymyksellä höystettynä. Meikäläisellä meinaa pää hajota ihan vaan normaalin PMS:nkin vuoksi, joten en osaa edes kuvitella, miten kestäisin tuota lamautusvaihetta. Mutta onneksi nyt pääset ihan kohta aloittamaan stimulaation. Se ainakin itselläni piti mielialan hyvänä. Oikein munarikasta pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Voi nyt peukut ja varpaat pystyssä ja kädet ristissä, että kasvatat oikein valioluokan munia!!

    Ja kyllä, hattua nostan minäkin, oot melkoinen taistelija.

    Iso hali <3

    VastaaPoista