tiistai 8. maaliskuuta 2011

pikaisesti reissusta

antakaa anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet.. Kirjoitan puhelimen kautta tätä postausta ja tää ei suoraan sanoen ole mitään herkkua! (kahteen otteeseen olen jo saman tekstin kirjoittanut ja juuri kun meinaa olla valmista niin mun yhteys on katkennut. Tämä saa olla viimeinen yritys) Reissu on sujunut hyvin tähän mennessä. Ihan täysin en ole pystynyt olemaan miettimättä tulevaa hoitoamme, mutta tunnen olevani kuitenkin rentoutuneempi kuin yleensä. Unet ovat edelleen kiusanneet minua, samoin lääkkeiden sivuvaikutukset. Näistä tarpeekseni saaneena tokaisinkin miehelleni eilen... -"Eihän enää neljättä?" -"Ei", oli mieheni vastaus. Eli tämä kolmas IVF tulee jäämään viimeiseksi kohdallamme. Joku voisi ajatella että tämä päätös tässä vaiheessa toisi kauheasti paineita tulevalle hoidolle, mutta ei. Olen vaan jotenkin niin helpottunut nyt tiedosta että kohta tämä kaikki on ohi!

3 kommenttia:

  1. Toivon koko sydämestäni, että kolmas ja viimeinen ivf tuo vihdoin sen toivotun tuloksen teille! <3
    Hyvää lomaa ja kovasti tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Päätöksenne tekee teistä minun silmissäni äärettömän rohkeita. Jaksamisesi tässä hoidossa tekee sinusta silmissäni uskomattoman vahvan.
    Muistathan kehua itseäsi, kuinka uskomaton olet <3
    Ja toivoa on vielä<3

    VastaaPoista
  3. Minäkin pidän sinua rohkeana, kun uskallat laittaa pisteen sille myllerrykselle, jonka lapsettomuus ja hoidot aiheuttavat. Mekin olemme jo alussa päättäneet, että katsomme kolme julkisen tarjoamaa IVF:iä - ei enempää. En vain tiedä, mistä löydän rohkeuden silloin kun sitä tarvitaan...
    Hurjasti onnea viimeiseen puristukseen! Toivo elää.

    VastaaPoista