torstai 17. maaliskuuta 2011

Lääkkeet

Kävin tänäänkin apteekissa. Noutamassa eilen tilaamani 2400 IU:ta Menopuria. Procrenia heillä oli varastossa, ja sen sain jo eilen mukaani, mutta nämä Menopurit piti sinne tilata. (Tätä se on asua pienellä paikkakunnalla, ei edes läheisestä YA:sta saa suoraan lääkkeitä mukaansa, vaan ne täytyy sinne silloin tällöin tilata). Ärsyttää kun en huomannut suunnittelukäynnillä, ettei lääkäri kirjoittanut minulle reseptiä Pregnyliä varten valmiiksi. Olisin senkin pyytänyt valmiiksi, ettei tarvitse sitä erikseen lähteä taas hakemaan/tilailemaan! Vaikka voi se olla ettei mulla tuo tämänhetkinen Menopur määräkään riitä. Se nyt riippuu aikapaljon siitä että lähdetäänkö me pistämään sitä 225 vai 300 IU:ta /vrk. Sitä kun lääkärini ei vielä saanut lopullisesti päätettyä silloin suunnittelussa.

Meni muuten sitten jo tälle vuodelle lääkekattokin rikki tämän hoidon seurauksena... Nyt vain odotellaan kirjettä Kelasta ja sitten pitäisi hiukan palautuksiakin sieltä saada (n.75e mulla meni yli rajan viime ostolla, ei sen enempää). Ihanaa sitten loppuvuosi ostella lääkkeitä 1,50e/kpl

2 kommenttia:

  1. Onpa tylsää, kun lääkkeet pitää erikseen tilata! Mutta onneksi niitä saa, ettet jää ilman :) Tuo lääkekatto on kyllä hyvä olemassa. Mullakin menee sitten rikki, jos tulen ja pysyn raskaana, kun klexanea pitää piikittää koko odotusaika. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tuo lääkekatto on kyllä niin hyvä homma olla olemassa (voishan se tosin olla muutama sata euroo vähemmänkin... :D), ja varsinkin jos sen saa täyteen jo näin alkuvuodesta. Saa sitten osteltua koko loppuvuoden puol ilmaseks. Itelläkin tuli viime vuonna loppuvuos aika halvaksi lääkkeitten osalta. Mukavaa viikonloppua sinnekkin!

    VastaaPoista