perjantai 29. lokakuuta 2010

Sivuoireita

Eilen alkoi uusi kierto. Eli yhden päivän ainoastaan vuoto myöhässä. Tai en oikeastaan tiedä voiko niiden sanoa edes olleen myöhässä, koska kaksi edellistä kiertoa olivat myöskin saman verran. Ennen minulla on aina ollut kierto sen säännöllisen 28... mutta viimeiset kerrat tuon 29.

No, nyt ainakaan ei tarvitse enää jännittää tuota että alkaako se vuoto ennen ensi viikon nollaultraa! Eli sen puolesta pitäisi kaiken olla kunnossa.. Nyt sitten seuraavaksi toivomaan että sumuttelut on tehneet tehtävänsä ja pistokset päästään aloittamaan silloin ensi viikolla! Mutta so far so good!

Tästä lähtikin sitten käyntiin yrityskierto nro. 29! Jos me päästään tässä kierrossa tuoresiirtoon saakka, niin toivoa on ettei se 30 paukkuisi rikki! :) Se jää nähtäväksi miten käy.

Suprecurista on tullut sitten uusia oireita! Eilen aamulla mieheni näki selässäni n.9cm PITKÄN ja 1cm LEVEYDELTÄÄN!!!!!!) OLEVAN "VERENPURKAUTUMAN"! Sellainen mustelman tyyppinen tai pikemminkin (miten sen selittäisi) sellainen aivan kuin olisin "nirhauttanut" selkääni johonkin.. Purppuraksi kai sitä sanotaan?! Netin ihmeellisestä maailmasta löysin tietoa lisää noista Suprecurin sivuvaikutuksista ja siellä oli hyvin harvinaisena Trombosytopenia, joka aiheuttaa juuri tuollaisia jälkiä ihoon! Pitänee kai kysellä keskiviikkona lääkäriltä tuosta että jos niitä kovin alkaa ilmestymään, niin onko niistä mitään muuta kuin kosmeettista haittaa!

Ensi viikon käynti on kyllä tuolla meidän omalla polilla, enkä kyllä haluaisi lääkärin aikaa "tuhlata" näillä minun "turhanpäiväsillä" jutuilla :D Tiedä vaikka taas saisin valitusta hänen aikansa tuhlaamisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti