maanantai 4. lokakuuta 2010

Asiat etenee..

Otimme tänään yhteyttä sinne ouluun (tai siis mieheni otti)! He kertoivat että jonoja hoitoihin ei ole, meidän pitää vaan ilmoittaa yhteystietomme heille ja sitten he varaavat meille ajan sinne ensikäynnille mahdollisimman pian!!!

Siis olin aivan ällikällä lyöty, eivätkö he edes odota että se lähete saapuu heille, ennenkuin antavat meille ekan ajan.. Meitä vain pyydettiin ottamaan tutkimustuloksien kopiot mukaan sinne käynnille, niin niiden pohjalta sitten katsellaan. Huomenna pitää sitten soittaa polille ja pyytää heitä toimittamaan meille kaikki paperit mahdollisimman pian!

Ovatkohan he nyt varmasti siellä VL:llä ymmärtäneet, että olemme maksusitoumuksella sinne tulossa ja lähetteen mukana olisi nuo kaikki tutkimustulokset!? Vai eikö se ole heille niin justiinsa näkevätkö he sen lähetteen ennen vai jälkeen ensikäynnin?! Mutta siis hyvähän se on jos näin nopeaa sinne pääsisi, vaikka eivät vielä ole lähetettäkään nähneet... pitäisiköhän heiltä vielä varmuuden vuoksi kuitenkin varmistaa että huomasivat sen kohdan mieheni laittamassa sähköposti kyselyssä, että olemme tulossa heille MAKSUSITOUMUKSELLA! Vaikka kyllä se siinä tekstissä ihan selvällä suomen kielellä luki??????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti