keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Virallinen testipäivä

Tänään oli sitten tämä klinikalta annettu pvm testaukselle. Tein testin ihan vain varmuuden vuoksi, koska lääkitys lopetetaan tänään jos tulos on negatiivinen. Positiivisen tullessa lääkitystä jatketaan. Eli ihan hyvä oli varmistaa tulos! Ja eipä tuo ollut mihinkään muuttunut :( Negatiiviselta näyttää edelleen..

Ihmeellisen "hyvällä" (jos niin voi sanoa) mielellä tässä onneksi kuitenkin ollaan. Pari kyyneltä taisin silloin viikonloppuna vuodattaa, mutta siinäpä se. Mitäpä tuota suremaan ja vatvomaan, valitettavasti se tulos ei sillä muuksi muutu! Jos muuttuisi, niin itkisin vaikka silmät päästäni! Jos se vain siitä olisi kiinni! Helpommalla tässä pääsee itse kun yrittää olla positiivisella mielellä. Tai ainakin ruokkimatta sitä surua minkä tuo negatiivinen aiheutti!

Mua harmittaa aivan vietävästi se, että meillä ei ole mitään pakkasessa. Ja pelottaa miten meidän jatkossa käy. Nyt on JO yksi hoito julkiselta käytettynä! Eli kaksi enää jäljellä! Jos nämä viimeiset kaksi menee samaa rataa, niin nää hoidot on äkkiä käyty läpi meidän osaltamme :(

Tänään pitäisi soitella VL:lle, ilmoittaa tulos ja sopia jatkosta. Kerään ensin rohkeutta ja soitan sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti