keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Tieto hedelmöittymisestä!

Mieheni soitti klinikalle päivällä. Meillä on 4 hedelmöittynyttä! En tiedä kuinka moni oli 9 solusta kypsiä, sen unohti mieheni kysyä. Mutta pääasia on tuo hedelmöittyneiden määrä! Toivon niin kovasti että huomenna pääsisimme siirtoon ja nuo kaikki 4 alkaisivat jakaantumaan huippualkioiksi. Samalla toivon hetkellä pelkään aivan suunnattomasti, että yksikään hedelmöittyneistä ei jaksa huomiseen :(

Labratädin mukaan lääkäri oli kirjannut tietoihimme, että kaksi alkiota siirretään. Mieheni selvensi heille että tämä oli toiveena jos "seassa" on hiukan huonompia. Eli jää nyt taas nähtäväksi siirretäänkö meille huomenna 0,1 vai 2!

Täytyy varmaan aamulla soittaa klinikalle ja kysellä tilannetta noiden 4 suhteen! Jos on tulossa todella huonoja uutisia, en tahdo kuulla niitä vasta klinikalle päästyämme, vaan mieluummin varaudun etukäteen (ts. pillitän koko ajomatkan ouluun, ettei tartte revetä vasta siellä). Ja jos kuulee huonoja uutisia, niin ei alkujärkytyksessä kuitenkaan osaa kysellä mitään järkevää siellä lääkäriltä! Eli parempi saada järkytys ajoissa pois alta!

Tänään pitäisi sitten ottaa ensimmäiset lugesteronit.. Eli tästä se lääkitys taas lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti