maanantai 25. lokakuuta 2010

Varmuuden vuoksi!

Tällä viikolla pitäisi uuden kierron alkaa. Toivon ettei tuo suprecurin sumuttelu siirrä menkkoja oikein paljoa! Näin joillakin on saattanut käydä..

Tänään tein yhden herkän testin. Ihan varmuuden vuoksi vaan. Tulos oli täysin ennalta arvattavissa ja puhdas negatiivinenhan se oli! Jos plussaa olisi ollut, niin sumutteiden käyttö olisi pitänyt lopettaa ja aloittaa tukilääkitys raskaudelle. Näin lääkäri minua silloin ensikäynnillä valaisti, kun kyselin siitä että jos sattuisikin tulemaan juuri nyt raskaaksi kun on tuon sumuttelun tässä kierrossa aloittanut! Tämän vuoksi vaan halusin kuitenkin varmistaa sitä että vuoto on alkamassa, eikä raskaus..

Nyt onkin sitten jo tuosta sumuttelusta tullut oireita jonkin verran. Rinnat ovat aivan hemmetin arat!!! Viikonloppuna olin todella todella kiukkuisella tuulella...ja aivan täysin ilman mitään syytä, ja tosiaan ei siis yhtään mitään pienintäkään syytä! Piti sitten ihan keksimällä keksiä kiukuttelua miehelle (voi ukko parkaa) :D Ja sitten kun se kiukuttelu oli alkanut ja lopulta aloin mieheni kanssa keskustelemaan, niin eiköhän sitä vollotusta riittänyt sitten oikein urakalla.. Että sellasta tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti